Кариери

За Мтел

Бързо търсене в свободни позиции
резултата на страница
Покажи по
 1. INTERNAL AUDITOR

Някои от нас

 • Анна Пешева, старши акаунт мениджър „Ключови клиенти“

  Аз съм Анна. Работя в компанията повече от седем години и половина. Акаунт мениджър съм от първия си ден в Мтел. За цялото това време минах през различните нива и сегменти на обслужване и днес съм старши акаунт мениджър „Ключови клиенти“. Харесвам работата си, защото всеки ден е различен.

 • Евелина Мицева, експерт екип "Стратегия и избор на доставчици"

  За да направиш търг съвместно с колеги и да им бъдеш в услуга за избор на доставчик, не е достатъчно да изпратиш запитване за оферта. Трябва да имаш познания за целия процес, да работиш тясно с тях, за да получите заедно добри резултати. Резултатите от нашата работа са видими, независимо дали става дума за нов рекламен клип, лого, магазин.

 • Огнян Димитров, мениджър "М2М и иновативни продукти"

  Предизвикателството да яхнеш последната вълна на най-новата технология и най-новия тренд, да си на върха на гребена й, да успееш да управляваш и да внедриш най-иновативните продукти, които компанията пуска, да си част от нещо, което не само в България, но и в много малко страни го има – това е най-големият стимул за мен.

 • Сергей Бурушкин,младши продуктов мениджър екип "Корпоративни клиенти"

  Започнах работа в компанията през 2010 г. Пътят, който извървях до сегашната ми позиция, започна в Контакт центъра на Мтел, премина през екип „Преизчисления на фактури по жалби“ и екип „Фактури и билинг консултиране“. Сега съм младши продуктов мениджър в екип „Корпоративни клиенти“ на дирекция „Продукти услуги и бизнес решения“.

 • Зорница Бъчварова,началник отдел "Стратегически и правителствени структури"

  В компанията съм от 16 години, като от 2009 г. съм начело на отдел „Стратегически клиенти и правителствени структури“. Предизвикателството на работата в нашия отдел е да общуваме с всеки един от клиентите така, че да намерим баланса, да сме дипломатични, но в крайна сметка да стигнем до крайната си професионална цел: да допринесем за успешния резултат на Мобилтел.

 • Жоржета Симеонова, мениджър екип "Дигитални кампании"

  Запознах се с Мтел през 2010-а година и в следващите почти пет години се грижих за успешното представяне и налагане на бранда Мтел. Към момента продължавам да правя същото, но на още по-вълнуваща територия – дигиталните медии.

 • Веселин Атанасов, инженер "Оптимизация на радио мрежа"

  Започнах работа в компанията преди 4 години в отдел "Радио мрежа", като преди това бях стажант в същия отдел. Спомням си колко се вълнувах, че започвам работа в най-големия телеком оператор в България. В работата си харесвам възможността да научавам нови и нови неща, както и да участвам активно в разрешаването на различни проблеми, свързани с мобилната мрежа.

 • Вероника Бенчева, архитект "Корпоративни решения""

  Работя в Мтел от четири години, като започнах на длъжност инженер. Днес съм архитект "Корпоративни решения" и работя за развитието на бъдещите технологии в Мтел. Работата ми и страхотните хора, които работят тук, са моето вдъхновение. Всеки ден идвам с усмивка и съм нетърпелива да видя новите предизвикателства, които технологиите ще изправят пред мен.

 • Васил Петров,старши специалист "Взаимно свързване"

  Към екипа на Мтел се присъединих през 2007 г., когато започнах работа в Контакт центъра на компанията. Няколко години след това вече ръководех екип за преизчисляване на фактури и билинг консултиране. В отдел "Взаимно свързване" съм от 2013 г. Успехът в работата ме мотивира да се стремя към постигането на още по-високи резултати.

 • Райна Николова,началник отдел "Основна телекомуникационна мрежа, мрежа за достъп и пренос"

  В компанията съм от 16 години и съм заемала различни позиции в направления планиране и поддръжка - от началник сектор до заместник директор на дирекция "Експлоатация на телекомуникационната мрежа и информационните технологии". Мобилтел е моята компания, и е част от моето семейство. Тя дава изключителни възможности!