Кариери

За Мтел

Бързо търсене в свободни позиции
 1. ТЪРГОВСКИ КОНСУЛТАНТ В МТЕЛ МАГАЗИН - ГРАД ПАЗАРДЖИК

 2. ТЪРГОВСКИ КОНСУЛТАНТ В МТЕЛ МАГАЗИН - ГРАД СОФИЯ

 3. ТЕХНИК ГРАД СОФИЯ

 4. ТЕХНИК - ГРАД БУРГАС

 5. МЛАДШИ СПЕЦИАЛИСТ В ГРУПА "ПЪРВО НИВО ОБСЛУЖВАНЕ НА ФИКСИРАНИ УСЛУГИ"

 6. МЛАДШИ СПЕЦИАЛИСТ "ПЪРВО НИВО ОБСЛУЖВАНЕ НА МОБИЛНИ КЛИЕНТИ"

 7. СПЕЦИАЛИСТ "ПРОДАЖБИ ПО ТЕЛЕФОНA"

 8. АГЕНТ ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ ГРАД ВАРНА

 9. АГЕНТ ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ - ГРАД ПЛОВДИВ

 10. СЪТРУДНИК В ОТДЕЛ BACK OFFICE - РАБОТА ПО ПРОЕКТ

Някои от нас

 • Анна Пешева, старши акаунт мениджър „Ключови клиенти“

  Аз съм Анна. Работя в компанията повече от седем години и половина. Акаунт мениджър съм от първия си ден в Мтел. За цялото това време минах през различните нива и сегменти на обслужване и днес съм старши акаунт мениджър „Ключови клиенти“. Харесвам работата си, защото всеки ден е различен.

 • Евелина Мицева, експерт екип "Стратегия и избор на доставчици"

  За да направиш търг съвместно с колеги и да им бъдеш в услуга за избор на доставчик, не е достатъчно да изпратиш запитване за оферта. Трябва да имаш познания за целия процес, да работиш тясно с тях, за да получите заедно добри резултати. Резултатите от нашата работа са видими, независимо дали става дума за нов рекламен клип, лого, магазин.

 • Огнян Димитров, мениджър "М2М и иновативни продукти"

  Предизвикателството да яхнеш последната вълна на най-новата технология и най-новия тренд, да си на върха на гребена й, да успееш да управляваш и да внедриш най-иновативните продукти, които компанията пуска, да си част от нещо, което не само в България, но и в много малко страни го има – това е най-големият стимул за мен.

 • Сергей Бурушкин,младши продуктов мениджър екип "Корпоративни клиенти"

  Започнах работа в компанията през 2010 г. Пътят, който извървях до сегашната ми позиция, започна в Контакт центъра на Мтел, премина през екип „Преизчисления на фактури по жалби“ и екип „Фактури и билинг консултиране“. Сега съм младши продуктов мениджър в екип „Корпоративни клиенти“ на дирекция „Продукти услуги и бизнес решения“.

 • Зорница Бъчварова,началник отдел "Стратегически и правителствени структури"

  В компанията съм от 16 години, като от 2009 г. съм начело на отдел „Стратегически клиенти и правителствени структури“. Предизвикателството на работата в нашия отдел е да общуваме с всеки един от клиентите така, че да намерим баланса, да сме дипломатични, но в крайна сметка да стигнем до крайната си професионална цел: да допринесем за успешния резултат на Мобилтел.

 • Жоржета Симеонова, мениджър екип "Дигитални кампании"

  Запознах се с Мтел през 2010-а година и в следващите почти пет години се грижих за успешното представяне и налагане на бранда Мтел. Към момента продължавам да правя същото, но на още по-вълнуваща територия – дигиталните медии.

 • Веселин Атанасов, инженер "Оптимизация на радио мрежа"

  Започнах работа в компанията преди 4 години в отдел "Радио мрежа", като преди това бях стажант в същия отдел. Спомням си колко се вълнувах, че започвам работа в най-големия телеком оператор в България. В работата си харесвам възможността да научавам нови и нови неща, както и да участвам активно в разрешаването на различни проблеми, свързани с мобилната мрежа.

 • Вероника Бенчева, архитект "Корпоративни решения""

  Работя в Мтел от четири години, като започнах на длъжност инженер. Днес съм архитект "Корпоративни решения" и работя за развитието на бъдещите технологии в Мтел. Работата ми и страхотните хора, които работят тук, са моето вдъхновение. Всеки ден идвам с усмивка и съм нетърпелива да видя новите предизвикателства, които технологиите ще изправят пред мен.

 • Васил Петров,старши специалист "Взаимно свързване"

  Към екипа на Мтел се присъединих през 2007 г., когато започнах работа в Контакт центъра на компанията. Няколко години след това вече ръководех екип за преизчисляване на фактури и билинг консултиране. В отдел "Взаимно свързване" съм от 2013 г. Успехът в работата ме мотивира да се стремя към постигането на още по-високи резултати.

 • Райна Николова,началник отдел "Основна телекомуникационна мрежа, мрежа за достъп и пренос"

  В компанията съм от 16 години и съм заемала различни позиции в направления планиране и поддръжка - от началник сектор до заместник директор на дирекция "Експлоатация на телекомуникационната мрежа и информационните технологии". Мобилтел е моята компания, и е част от моето семейство. Тя дава изключителни възможности!