Топ оферти Прима

Всички Прима клиенти получават достъп до 4G/LTE мрежата на Мтел!

 • Универсална Примат

  Универсална Прима

  Вземи Универсална Прима, за да говориш свободно с всички в страната и да сърфираш на воля!


  Детайли
 • Прима Фамилия

  Прима Фамилия

  За да си постоянна връзка с най-близките си хора!

  • Неограничени разговори
  • Контрол на разходите
  • Без обвързване с договор
  Детайли
 • Прима ваканция+

  Вземи предплатената карта Прима ваканция+ и открий свободата да говориш с близки и познати, където и да се намират по света. Получаваш преференциални условия за разговори и мобилен интернет!

  Детайли
 • Други стартови пакети Прима:

 • Пренеси номера си като Прима

  Пренеси номера си като Прима

  Вземи минути към всички с Универсална Прима! Получаваш 100 минути към всички национални мрежи, 100 минути към Мтел и 1000 MB мобилен интернет! Един пакет за всичките ти нужди!

  Мтел ти предлага да смениш своя оператор, като запазиш номера, който използваш. Пренеси номера си като Прима и вземи точно това, от което имаш нужда, без договор и без месечни такси.

   

  Детайли
 • Архив

  Архив

  Детайли

Важно!

С влизане в сила на Закона за противодействие на тероризма, мобилните оператори нямат право да регистрират и/или да активират на името на един потребител повече от 10 номера на предплатени планове. До 30 юни 2017 съществуващ клиент с повече от 10 предплатени карти трябва изрично да заяви кои от регистрираните на негово име 10 номера ще продължи да ползва.

 

Съгласно законът:

 • Клиент (ФЛ/ЮЛ) с по-малко от 10 карти предплатени Прима карти с гласова услуга, регистрирани на негово име, може да регистрира на свое име нови Прима карти с гласова услуга, като общия брой на текущите и новите не може да надвишава 10.
 • На клиент (ФЛ/ЮЛ) с 10 Прима карти или повече, следва да се ограничи регистрирането на нова/и Прима карта/и на негово име.
 • Ако на клиент (ФЛ/ЮЛ) са регистрирани повече от 10 Прима карти с гласова услуга, му се предоставя възможност до 30.06.2017г. да уточни кои от тях желае за запази (броят им не може да надвишава 10). Клиентите могат да направят избора си за десет карти по следните начини: през Мтел меню *123# / през www.mtel.bg / с обаждане на *88 или в магазин на Мтел. В случай че, клиентите с над 10 карти желаят да запазят номерата си, могат също така да ги прехвърлят на други лица или да се възползват от абонаментните планове на Мтел и bob. Всички карти на потребителите с над 10 предплатени карти за гласови услуги, които не са се възползвали от някоя от възможностите до 30 юни 2017г., ще бъдат спрени.

След спирането на Прима карта, в срока на нейната валидност, тя може да се регистрира отново на лице, което има по-малко от 10 регистрирани Прима карти. При последваща регистрация на Прима картата, текущата сума в нея, валидността на картата, както и всички бонуси, които е имало в картата, към момента на спирането й - се запазват, стига да са все още в периода си на валидност.

Можеш да регистрираш своята Прима карта като посетиш магазин на Мтел или магазин на наш партньор.