Предплатени мобилни планове

Важно!

С влизане в сила на Закона за противодействие на тероризма, мобилните оператори нямат право да регистрират и/или да активират на името на един потребител повече от 10 номера на предплатени планове. До 30 юни 2017 съществуващ клиент с повече от 10 предплатени карти трябва изрично да заяви кои от регистрираните на негово име 10 номера ще продължи да ползва.

 

Съгласно законът:

  • Клиент (ФЛ/ЮЛ) с по-малко от 10 карти предплатени Прима карти с гласова услуга, регистрирани на негово име, може да регистрира на свое име нови Прима карти с гласова услуга, като общия брой на текущите и новите не може да надвишава 10.
  • На клиент (ФЛ/ЮЛ) с 10 Прима карти или повече, следва да се ограничи регистрирането на нова/и Прима карта/и на негово име.
  • Ако на клиент (ФЛ/ЮЛ) са регистрирани повече от 10 Прима карти с гласова услуга, му се предоставя възможност до 30.06.2017г. да уточни кои от тях желае за запази (броят им не може да надвишава 10). Клиентите могат да направят избора си за десет карти по следните начини: през Мтел меню *123# / през www.mtel.bg / с обаждане на *88 или в магазин на Мтел. В случай че, клиентите с над 10 карти желаят да запазят номерата си, могат също така да ги прехвърлят на други лица или да се възползват от абонаментните планове на Мтел и bob. Всички карти на потребителите с над 10 предплатени карти за гласови услуги, които не са се възползвали от някоя от възможностите до 30 юни 2017г., ще бъдат спрени.

След спирането на Прима карта, в срока на нейната валидност, тя може да се регистрира отново на лице, което има по-малко от 10 регистрирани Прима карти. При последваща регистрация на Прима картата, текущата сума в нея, валидността на картата, както и всички бонуси, които е имало в картата, към момента на спирането й - се запазват, стига да са все още в периода си на валидност.

Можеш да регистрираш своята Прима карта като посетиш магазин на Мтел или магазин на наш партньор.Защо Прима?

Искаш ли да говориш, да изпращаш кратки съобщения и да сърфираш на воля без договор и месечен абонамент? Можеш да вземеш карта Прима, независимо на колко години си. С предплатената карта говориш в страната или чужбина. Всяко презареждане добавя минути или SMS-и към твоя номер като запазваш вече създадените контакти и активирани допълнителни услуги към Прима картата си.