Oсем от първите десет компании в България вярват в МтелЕсенният сезон идва с неизбежното преосмисляне на изминалата половин година, постигнатите успехи и изградените връзки. Тя е и поводът Мтел, най-големият български мобилен оператор, да отдаде дължимото на някои от най-големите си партньори. Изследвайки своите собствени цели и ценности, Мтел откри много допирни точки, които го свързват безкомпромисно с много от най-големите компании в България. Все пак, осем от първите десет компании в България (според класацията на Капитал Топ 100) са партньори на Мтел.

Неизменна част от изграждането на бранда Мтел е целенасоченото следване на личностните и бизнес ценности. Той не само обещава, но вярва и дава на клиентите си качество, сигурност, скорост, чистота, ефективност, както и изключително обслужване и персонално отношение.

Вдъхновени от това взаимно желание за изключителен перфекционизъм, част от най-големите партньори на Мтел също изразиха своята отдаденост. Сега те гордо заявяват своите споделени цели в една цялостна кампания.

Това е един жест на сътрудничество между лидерите, защото да бъдеш лидер означава да градиш бъдещето върху споделени идеи, приятелско съревнование и изказана благодарност.