Мобилна телевизия с най-популярните канали

Гледай телевизия навсякъде с Mtel NOW

С Mtel NOW можеш да гледаш и управляваш своята интерактивна телевизия от Мтел на смартфон, таблет и компютър. Гледаш най-популярните ТВ канали на различни устройства, когато и където пожелаеш. На твое разположение са най-гледаните български и чуждестранни предавания със спорт, новини, музика и детски филмчета.

 

 • Навсякъде и на всички екрани

   

   

  Не изпускай нищо от програмата на най-популярните ТВ канали с мобилното приложение Mtel NOW. Свали го от Google Play за Android и от App Store за iOS устройства. Регистрирай 5 устройства и гледай лесно и удобно в движение или у дома.

 • Телевизия по твоите правила

   

   

  С интерактивните функции на Mtel NOW връщаш предавания до 7 дни назад и спираш на пауза, когато трябва да прекъснеш гледането. Разполагаш с 10 часа време за запис, както и 3 месеца архив на записаното. Гледаш когато и където е удобно за теб.

 • Тествай услугата безплатно

   

   

  Абонатите на телевизия от Мтел и blizoo, които сключат нов договор за телевизия за пакети ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + и ТВ Премиум, и се регистрират до 30.06.2017 г., могат да ползват услугата 2 месеца безплатно.

Активирай Mtel NOW към твоята услуга от Мтел

Промоционални условия за Mtel NOW*

Mtel NOWЗа абонати на телевизия
ПакетMtel NOW Max
Включени ТВ канали 45+
Безплатен период 2 месеца
Месечна такса 2.99 лв.

* Промоционалните условия важат при сключване на нов или преподписване на съществуващ договор за телевизия (към пакети ТВ Стандартен; ТВ Разширен; ТВ Разширен+; ТВ Премиум) и blizoo (към пакети Смарт, Екстра, Премиум и Шампион) и при активация на Mtel NOW Max до 30.06.2017 на www.mtelnow.bg. Когато заедно с избрания ТВ пакет се активира посоченият пакет Mtel NOW Max, Мтел предоставя 100% отстъпка от месечната абонаментна такса за тази услуга, която се прилага в период от 2 месеца, след което се прилагат стандартните условия на активираната услуга Mtel NOW Max. Преди активиране на допълнителната услуга - Mtel NOW Max е необходимо сключването на приложение за нея към основния договор.
Абонатите на ТВ пакет Мтел Смарт и blizoo (Старт АTV / Мини DTV), ползват услугата при условията за мобилна услуга и фиксиран интернет – 35+ канала и такса 9,98 лв./мес. или 25+ канала и такса 2,99 лв./мес.

Стандартни условия за Mtel NOW**

Mtel NOWЗа абонати на телевизияЗа абонати на мобилна услуга и фиксиран интернет
ПакетMtel NOW MaxMtel NOW StandardMtel NOW Mini
Включени ТВ канали 45+ 35+ 25+
Месечна такса 5.99 лв. 9.98 лв. 2.99 лв.

** Стандартните условия са валидни за абонати, сключили договор за услуга Мтел и blizoo преди 01.11.2016 г.

Още повече забавление у дома с Мтел

Гледай телевизия на нов смартфон