Телевизия с 40 канала и достъп до предавания 7 дни назад

Тествай безплатно 3 месеца

Гледай телевизия навсякъде с Mtel NOW

С Mtel NOW можеш да гледаш и управляваш своята интерактивна телевизия от Мтел на смартфон, таблет и компютър. Гледаш 40 от най-популярните ТВ канали на различни устройства, когато и където пожелаеш. На твое разположение са български и чуждестранни предавания със спорт, новини, музика и детски филмчета.

 

 • Навсякъде и на всички екрани

   

   

  С Mtel NOW получаваш 40 TВ канала с мобилното приложение Mtel NOW, налично в Google Play за Android и в App Store за iOS устройства. Регистрирай 5 устройства и гледай лесно и удобно в движение или у дома.

 • Телевизия по твоите правила

   

   

  С интерактивните функции на Mtel NOW връщаш предавания до 7 дни назад, разполагаш с 10 часа време за запис, както и 3 месеца архив на записаното. Гледаш когато и където е удобно за теб.

 • Тествай услугата 3 месеца безплатно

   

   

  Всички абонати на телевизия от Мтел и blizoo, които се регистрират до 31 октомври, ще имат възможността да ползват услугата напълно безплатно 3 месеца.

Вземи цифрова телевизия за дома и се регистрирай за безплатен тест на Mtel NOW

Виж как може да използваш Mtel NOW

Гледай телевизия на нов смартфон

* Услугата е достъпна за абонати на телевизия от Mtel и blizoo с тарифни планове: Мтел Стандартен, Разширен, Разширен+ и Премиум и blizoo Смарт или по-висок тарифен план. След промоционалния период се прилага стандартната месечна такса от 5,99 лв./мес.