Мобилна телевизия с най-популярните канали

Гледай телевизия навсякъде с Mtel NOW

С Mtel NOW можеш да гледаш и управляваш своята интерактивна телевизия от Мтел на смартфон, таблет и компютър. Гледаш най-популярните ТВ канали на различни устройства, когато и където пожелаеш. На твое разположение са най-гледаните български и чуждестранни предавания със спорт, новини, музика и детски филмчета.

 

 • Навсякъде и на всички екрани

   

   

  Не изпускай нищо от програмата на най-популярните ТВ канали с мобилното приложение Mtel NOW. Свали го от Google Play за Android и от App Store за iOS устройства. Регистрирай 5 устройства и гледай лесно и удобно в движение или у дома.

 • Телевизия по твоите правила

   

   

  С интерактивните функции на Mtel NOW връщаш предавания до 7 дни назад и спираш на пауза, когато трябва да прекъснеш гледането. Разполагаш с 10 часа време за запис, както и 3 месеца архив на записаното. Гледаш когато и където е удобно за теб.

 • Тествай услугата безплатно

   

   

  Абонатите на телевизия от Мтел и blizoo, които сключат нов договор за телевизия за пакети ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + и ТВ Премиум, и се регистрират до 30.04.2018 г., могат да ползват услугата 2 месеца безплатно.

 • Най-доброто от FOX в Mtel Now

   

   

  От 15.01.2018 г., в мобилното приложение Mtel Now се предлага видео съдържание от FOX. Сериали и предавания, излъчвани по FOX, FOX Life, FOX Crime и National Geographic, ще са достъпни за абонати на пакет Mtel NOW Max.

Активирай Mtel NOW към твоята услуга от Мтел

Промоционални условия за Mtel NOW*

Mtel NOWЗа абонати на телевизия
ПакетMtel NOW Max
Включени ТВ канали 70+
Безплатен период 2 месеца
Месечна такса 2.99 лв.

* Промоционалните условия за Mtel NOW Max важат при сключване на нов или удължаване срока на съществуващ абонамент за следните основни Мтел пакети - ТВ Стандартен; ТВ Разширен; ТВ Разширен+; ТВ Премиум и активиране на пакета в срок до 30.04.2018 г. на www.mtelnow.bg. Безплатният период се изразява в предоставянето на 100% отстъпка от месечната такса, дължима за Mtel NOW Max за първите два последователни месечни периода на фактуриране, след което се прилага промоционалната месечна такса от 2.99 лв. Преди активиране на избраната допълнителна услуга Mtel NOW е необходимо подписване на приложение за нея към основния договор.

Стандартни условия за Mtel NOW**

Mtel NOWЗа абонати на телевизияЗа абонати на мобилна услуга и фиксиран интернет
ПакетMtel NOW MaxMtel NOW StandardMtel NOW Mini
Включени ТВ канали 70+ 50+ 30+
Месечна такса 5.99 лв. 9.98 лв. 5.99 лв.

** Стандартните условия се прилагат при всички случаи, в които не са изпълнени условия за прилагане на промоционалните. Пакет Mtel NOW Max може да се активира само към следните основни Мтел пакети - ТВ Стандартен; ТВ Разширен; ТВ Разширен+; ТВ Премиум, както и към следните основни blizoo ТВ пакети - Смарт, Екстра, Премиум и Шампион. Пакети Mtel NOW Standard и Mtel NOW Mini могат да се активират към който и да е тарифен план/ пакет за мобилна услуга (Мтел) или фиксиран интернет (Мтел/ blizoo) и само към следните основни ТВ пакети: Мтел Смарт и blizoo -Старт АTV / Мини DTV. Вж. Правилата за ползване на услугата Mtel NOW тук.

Още повече забавление у дома с Мтел

Гледай телевизия на нов смартфон