Три големи битки в октагона на UFC през февруари

Гледай най-истинските битки - пряко в ефира на Mtel Sport 2 
Mtel Sport 2

Бойните спортове по Mtel Sport 2

Mtel Sport 2 e първaта телевизия в България, която ще приюти най-добрите шампионати в свободните боеве: Ultimate Fighting Championship (UFC) и World Series of Fighting (WSOF).

UFC е веригата на най-зрелищните двубои в смесените бойни изкуства. Галавечерите предлагат 40 спектакъла годишно на рингове из целия свят. Ultimate Fight Championship чества своята 20-годишнина, промотирайки някои от най-великите спортисти в историята на тази надпревара.

WSOF е MMA шампионат, доминиран от българина Благой Иванов. Багата е шампион в тежка категория, след като защити титлата си по възможно най-категоричния начин в ефира на Mtel Sport.

Гледай най-истинските битки в ефира

За да гледаш на живо епичните битки от UFC и WSOF, поръчай пакет с Mtel Sport онлайн и спести 1 месечна такса

Вземи пакет с телевизия или Вземи пакет с телевизия и интернет

UFC Fight Night: Лиото Мачида – Ерик Андерс на 04.02


Бившият шампион на UFC в лека-тежка категория Лиото Мачида – Дракона, загуби последните си три мача. За 39-годишния ветеран сблъсъкът с Ерик Андърс е на живот и смърт. Победа ще даде шанс на бразилеца за последна атака на титлата. Андърс помита всичко живо пред себе си. Той има 10 победи от 10 мача и има намерение да покаже на Мачида, че неговото време е изтекло.

UFC221: Йоел Ромеро – Люк Рокхолд на 11.02


Люк Рокхолд имаше планове да детронира шампиона на UFC в средна категория Роби Уитъкър. За съжаление и на двамата австралиецът се контузи, но претендентът ще има възможност да се бие за междинния пояс на голямата галавечер в Пърт.

Малко хора биха се съгласили да приемат мач с Рокхолд без да имат достатъчно време за подготовка. За кубинската звезда от борбата Йоел Ромеро това е пореден шанс да блесне и да докаже, че мястото му е на върха.

UFC Fight Night: Доналд Серони – Янси Медейрос на 19.02.


Кариерата на Доналд Серони – Каубоя отива към своя залез. Любимецът на UFC феновете записа три загуби през 2017-а и самият той заговори, че е време да се замисли за пенсиониране.

34-годишният ветеран ще направи последен опит срещу намиращия се в прекрасна форма Янси Медейрос. Хаваецът отказа последните си трима противници и сега ще се опита да прибави изключително ценен скалп в своята витрина с трофеи.

UFC Fight Night: Джош Емет - Джеръми Стивънс на 25.02


Само 40 дни след своя последен мач Джеръми Стивънс ще влезе отново в октагона на UFC. Той отказа До Хо Чой, а сега срещу него се изправя друг боец, който нямаше много време да почива – Джош Емет.

Агресивният стил на Стивънс е предвестник на фойерверки, но неговият съперник няма никакво намерение да се стряска. В последния си мач Емет нокаутира по впечатляващ начин класния Рикардо Ламас. Той е убеден, че възможностите му са способни да го изведат до мач за титла.

Звезди

 • Конър Макгрегър Дъблин, Ирландия

  Прякор: The Notorious (Скандалният)
  Шампионат: UFC
  Шампион в лека категория
  Години: 28
  Височина: 175 см.
  Статистика: 21 победи, 3 загуби

 • Майкъл Биспинг Манчестър, Англия

  Прякор: The Count (Графът)
  Шампионат: UFC
  Шампион в средна категория
  Години: 37
  Височина: 185 см.
  Статистика: 31 победи, 7 загуби

 • Стипе Миочич Евклид, Охайо, САЩ

  Шампионат: UFC
  Шампион в тежка категория
  Години: 34
  Височина: 193 см.
  Статистика: 16 победи, 2 загуби

 • Йоана Енджейчик Олщин, Полша

  Шампионат: UFC
  Шампион в лека категория при жените
  Години: 29
  Височина: 167 см.
  Статистика: 13 победи, 0 загуби

 • Благой Иванов Сандански, България

  Прякор: Багата
  Шампионат: WSOF
  Шампион в тежка категория
  Години: 30
  Височина: 180 см.
  Статистика: 14 победи, 1 загуба