Sixt

Турист Сервиз Рент-а-кар предоставя на клиентите на Мтел Бизнес клуб следните намаления при наемане на автомобили под наем:

Вид карта % отстъпка
Платинена клубна карта Платинена карта 20% отстъпка
Златна клубна карта Златна карта 15% отстъпка
Сребърна клубна карта Сребърна/Рубинена карта 10% отстъпка
Отстъпките са валидни само за наеми в България и се предоставят върху публикуваните на www.tsrentacar.com цени за автомобили с и без шофьор и трансфери

Днес Sixt е един от най-големите доставчици на мобилни услуги в света и може да бъде открит в над 4000 локации в 105 държави. Концепцията на Sixt е основана на принципа за осигуряване на перфектни решения за почти всички транспортни нужди на бизнес и частни клиенти.
Независимо от изискванията ви, можете винаги да разчитате на най-големия автомобилен парк, с най-новите модели автомобили, отлично обслужване и съчетаване на модерни технологии с оптимални разходи - всичко това се дължи на повече от 100 годишен опит и know-how.

Възползвайте се от услугите, предлагани от Sixt
 • Sixt rent a car
  Насладете се на първокласните автомобили от водещи производители, включващи BMW, Mercedes Benz, Audi, Volkswagen, Opel, Chevrolet и Ford, карайте ги на най-добрата цена през www.sixt.bg.
 • Sixt lease a car
  Предлагаме ви различни възможности да задоволите изискванияти си за оперативен лизинг и лизинг с пълно обслужване, компетентно управление на автомобилния парк и персонализирано онлайн наблюдение на флота.
 • Sixt luxury cars
  Идеален вариант за развлекателни или бизнес пътувания; изберете от луксозните коли на Sixt, кабриолети или спортни автомобили на www.sixtluxurycars.com.
 • Sixt limousine service
  Тези луксозно оборудвани лимузини са управлявани от професионални многоезични шофьори и са достъпни в 480 локации по света. www.sixtlimousine.com.
 • Sixt Airport transfer service
  Насладете се на безпроблемно пътуване от и до летище или бизнес среща.
 • Sixt customer card programme
  Възползвайте се от специалните условия за наем всеки път, както и от експресното обслужване и различните начини на плащане, включително централизирано фактуриране.
 • Sixt partner card
  Корпоративната карта на Sixt ви дава възможност да споделите условията и преимуществата при наемане на автомобил с цялото си семейство.