Топ новина

Хитови заглавия в Мтел видеотека с 50% отстъпка

18.12.2014

В празничните дни много изненади очакват клиентите на телевизия от Мтел. Те вече могат да открият в Мтел видеотека касови продукции като „Аз, проклетникът“, „Хрониките на Нарния: Плаването на Разсъмване“, сериите „Ледена епоха“ и „Нощ в музея“, „Животът на Пи“ и „Рио“ с 50% отстъпка. Така цената на семейните блокбъстъри пада от 3,99 на 1,99 лева за 15 хитови заглавия във видеотеката на телекома.

 


Мтел откри новия си магазин във Варна с рапъра 100 кила и много награди

18.12.2014

100 кила, Дичо, Golemia и DJ Emotion откриха най-новия магазин на Мтел във Варна. Над 100 варненци се забавляваха с музиката на изпълнителите, а шестима от тях си тръгнаха с награди от празничната томбола на телекома.


Студенти от Техническия университет в София със стипендии от Мтел

17.12.2014

Трима студенти от Техническия университет в София ще получат стипендии от Мтел през следващата учебна година. Младежите се включиха в най-новата инициатива на телекома „Мтел Бизнес академия“, която цели да подпомогне млади таланти в сферата на телекомуникациите. Освен стипендиите, студентите получават и възможност за тримесечен стаж в Мтел през 2015 година.


Отборът на Софийската математическа гимназия е новият “Мтел талант”

16.12.2014

Учениците от Софийската математическа гимназия са поредните способни млади хора, които завоюваха титлата “Мтел талант”. Креативните видеа и снимки, които математиците качиха на loop.bg, акумулираха 1 346 057 „лайк“-ове зa близо месец. Благодарение на Мтел, всички те вече стягат багажа за своята кауза – международното състезание на университета „Харвард“, в което ще вземат участие през февруари 2015 година.


Нови възможности от Мтел Меню

02.3.2011

Разбираме прогнозата за следващите 5 дни от телефона От началото на март клиентите на Мтел могат да се възползват от нови придобивки в своя апарат. Компанията разшири възможностите, включени в Мтел менюто на SIM картата. Досега Мтел Меню включваше основно информация за текуща сметка, възможност за активиране и деактивиране на предлагани услуги, SMS или MMS с новините от деня. От началото на март в категорията „Свободно време” са добавени нови функции - съновник и тълкуване на името, а функциите „Прогноза за времето” и „Хороскоп” са обновени и разширени. Всички, които използват „Прогноза за времето”, ще бъдат улеснени допълнително, защото освен за дневните температури, вече ще могат да се информират за скоростта на вятъра, влажността, валежите, атмосферното налягане или да прегледат прогнозата за следващите пет дни. Потребителите, които се доверяват на астрологичните прогнози, могат да прочетат дневния си хороскоп, да разберат какво ги очаква през седмицата, както и какво им вещаят планетите за любовта и работата. Освен стандартния хороскоп, Мтел Меню предлага египетски, келтски и китайски хороскопи. Обновеното Мтел Меню е достъпно както за клиентите, ползващи предлатени услуги, така и за тези на договор. Иконата на Мтел Меню обикновено се изобразява като SIM карта и в отделните модели телефони може да се намира на различно място – в главното меню, в приложения, инструменти и други. Компанията разшири възможностите на Мтел Меню благодарение на допълнителните възможности за развитие на услуги след въвеждането на новата клиентска платформа.
За връзка с „Публични комуникации“: pr [@] mobiltel.bg