Топ новина

Мтел с отличие за „Инвеститор в околната среда“ от годишните награди на Българския форум на бизнес лидерите

26.2.2015

Проектът Мтел еко грант получи отличие в категория „Инвеститор в околната среда“ по време на дванадесетите годишни награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите.


Изненади от Мтел очакват феновете на ските в Банско този уикенд

26.2.2015

За пета година Мтел е генерален спонсор на стартовете от Световната купа по ски за жени, които ще се проведат този уикенд в Банско. За да направи още по-вълнуващо състезанието, телекомът е приготвил редица изненади за всички присъстващи на пистата.


Над 150 милиона лева ще инвестира Мтел за развитие на мрежата си през 2015 година

25.2.2015

Повече от 150 милиона лева планира да инвестира Мтел през 2015 г. за развитие и оптимизация на своята мрежа, както и за развитие на продуктите и услугите, които предлага на клиентите. Това обяви пред журналисти днес Хорст Пертъл, главен директор „Технологии“ на телекома.

Нови възможности от Мтел Меню

02.3.2011

Разбираме прогнозата за следващите 5 дни от телефона От началото на март клиентите на Мтел могат да се възползват от нови придобивки в своя апарат. Компанията разшири възможностите, включени в Мтел менюто на SIM картата. Досега Мтел Меню включваше основно информация за текуща сметка, възможност за активиране и деактивиране на предлагани услуги, SMS или MMS с новините от деня. От началото на март в категорията „Свободно време” са добавени нови функции - съновник и тълкуване на името, а функциите „Прогноза за времето” и „Хороскоп” са обновени и разширени. Всички, които използват „Прогноза за времето”, ще бъдат улеснени допълнително, защото освен за дневните температури, вече ще могат да се информират за скоростта на вятъра, влажността, валежите, атмосферното налягане или да прегледат прогнозата за следващите пет дни. Потребителите, които се доверяват на астрологичните прогнози, могат да прочетат дневния си хороскоп, да разберат какво ги очаква през седмицата, както и какво им вещаят планетите за любовта и работата. Освен стандартния хороскоп, Мтел Меню предлага египетски, келтски и китайски хороскопи. Обновеното Мтел Меню е достъпно както за клиентите, ползващи предлатени услуги, така и за тези на договор. Иконата на Мтел Меню обикновено се изобразява като SIM карта и в отделните модели телефони може да се намира на различно място – в главното меню, в приложения, инструменти и други. Компанията разшири възможностите на Мтел Меню благодарение на допълнителните възможности за развитие на услуги след въвеждането на новата клиентска платформа.
За връзка с „Публични комуникации“: pr [@] mobiltel.bg