Топ новина

Близо 390 000 лева дари Мтел за благотворителност през 2014

26.1.2015

Общият размер на даренията, които Мтел и служителите на компанията осъществяват през 2014 година, са в размер на близо 390 000 лева.


Първият по рода си Microsoft смартфон – Lumia 535, вече e в магазините на Мтел

21.1.2015

От днес любителите на серията Lumia ще могат да се сдобият с най-новия модел на Microsoft – Lumia 535, предлаган от Мтел. Моделът поставя началото на поредицата Microsoft смартфони, които заменят бранда на Nokia.Клиентите ще могат да закупят устройството на цена от 49,90 лева в брой или 2,90 лева на месец с тарифните планове Мтел Трансфер L и XL. Смартфонът се предлага в два цвята – черен и бял.

 


Мтел подкрепя благотворителния Виенски бал 2015

21.1.2015

За петнадесета поред година Мтел ще подкрепи благотворителния Виенски бал. Събитието се провежда под патронажа на посланика на Република Австрия в България Н.Пр. Роланд Хаузер и кмета на София Йорданка Фандъкова. С приходите от продажбата на кувертите и благотворителната томбола ще бъдат подкрепени проекти на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ и фондация „Конкордия“.

 


Нови възможности от Мтел Меню

02.3.2011

Разбираме прогнозата за следващите 5 дни от телефона От началото на март клиентите на Мтел могат да се възползват от нови придобивки в своя апарат. Компанията разшири възможностите, включени в Мтел менюто на SIM картата. Досега Мтел Меню включваше основно информация за текуща сметка, възможност за активиране и деактивиране на предлагани услуги, SMS или MMS с новините от деня. От началото на март в категорията „Свободно време” са добавени нови функции - съновник и тълкуване на името, а функциите „Прогноза за времето” и „Хороскоп” са обновени и разширени. Всички, които използват „Прогноза за времето”, ще бъдат улеснени допълнително, защото освен за дневните температури, вече ще могат да се информират за скоростта на вятъра, влажността, валежите, атмосферното налягане или да прегледат прогнозата за следващите пет дни. Потребителите, които се доверяват на астрологичните прогнози, могат да прочетат дневния си хороскоп, да разберат какво ги очаква през седмицата, както и какво им вещаят планетите за любовта и работата. Освен стандартния хороскоп, Мтел Меню предлага египетски, келтски и китайски хороскопи. Обновеното Мтел Меню е достъпно както за клиентите, ползващи предлатени услуги, така и за тези на договор. Иконата на Мтел Меню обикновено се изобразява като SIM карта и в отделните модели телефони може да се намира на различно място – в главното меню, в приложения, инструменти и други. Компанията разшири възможностите на Мтел Меню благодарение на допълнителните възможности за развитие на услуги след въвеждането на новата клиентска платформа.
За връзка с „Публични комуникации“: pr [@] mobiltel.bg