Топ новина

300 лева отстъпка в Мтел за Коледа

17.11.2014

Намаления до 300 лева при почти всички услуги, които предлага Мтел, както и при устройствата, ще има в телекома за коледните и новогодишните празници. Всички промоционални тарифни планове и устройства са събрани в специален каталог и ще са валидни до края на идния януари. С отстъпките, които предлага, Мтел дава възможност на своите клиенти да спестят пари в периода на празниците, които обичайно са свързани с допълнителни разходи.


Мтел е с „Най-голям принос чрез доброволен труд на служителите” в България

14.11.2014

Мтел бе определена за компанията с „Най-голям принос чрез доброволен труд на служителите” в рамките на годишните награди на Българския дарителски форум (БДФ). Отличието беше връчено на телекома като признание за доброволческите инициативи, в които служителите на Мтел традиционно участват.

 


С Коледната „Прима 001“ говорим само за 1 стотинка на минута към всички в Мтел

13.11.2014

От 14 ноември Мтел започва коледната промоция на предплатената услуга „Прима 001“, която е подходяща за клиентите, желаещи да говорят свободно, без да се обвързват с договор и да заплащат месечни такси. С „Прима 001“ клиентът вече не е длъжен да плаща за количества минути, които не може да изговори, той сам решава колко пари да отдели за мобилни услуги.

 


Нови възможности от Мтел Меню

02.3.2011

Разбираме прогнозата за следващите 5 дни от телефона От началото на март клиентите на Мтел могат да се възползват от нови придобивки в своя апарат. Компанията разшири възможностите, включени в Мтел менюто на SIM картата. Досега Мтел Меню включваше основно информация за текуща сметка, възможност за активиране и деактивиране на предлагани услуги, SMS или MMS с новините от деня. От началото на март в категорията „Свободно време” са добавени нови функции - съновник и тълкуване на името, а функциите „Прогноза за времето” и „Хороскоп” са обновени и разширени. Всички, които използват „Прогноза за времето”, ще бъдат улеснени допълнително, защото освен за дневните температури, вече ще могат да се информират за скоростта на вятъра, влажността, валежите, атмосферното налягане или да прегледат прогнозата за следващите пет дни. Потребителите, които се доверяват на астрологичните прогнози, могат да прочетат дневния си хороскоп, да разберат какво ги очаква през седмицата, както и какво им вещаят планетите за любовта и работата. Освен стандартния хороскоп, Мтел Меню предлага египетски, келтски и китайски хороскопи. Обновеното Мтел Меню е достъпно както за клиентите, ползващи предлатени услуги, така и за тези на договор. Иконата на Мтел Меню обикновено се изобразява като SIM карта и в отделните модели телефони може да се намира на различно място – в главното меню, в приложения, инструменти и други. Компанията разшири възможностите на Мтел Меню благодарение на допълнителните възможности за развитие на услуги след въвеждането на новата клиентска платформа.
За връзка с „Публични комуникации“: pr [@] mobiltel.bg