Какво ти дава пакет HBO & Cinemax + HBO GO?

Световните филмови премиери влизат в твоя дом в HD качество с каналите от пакета HBO & Cinemax HD + HBO Go. Качественото филмово съдържание е в твоя телевизор! Ето какво е включено в пакета:

 • HBO HD ти дава достъп до най-касовите филмови заглавия и новите сезони на най-популярните HBO продукции.
 • HBO 2 HD е богат със съдържание за всеки член на семейството. Там те очакват анимации, комедийни филми и още драма, екшън, трилър!
 • HBO 3 HD е напълно нов канал, който ти дава възможност да се потопиш в света на любимите си сериали – Game of Thrones, True Detective, The Sopranos и още много други.

Премиерите през януари 2017

 • 15 януари 21:00 часа

  Алиса в Огледалния свят (2016)

  фентъзи, САЩ, 2016; Алиса се завръща при приятелите си от Страната на чудесата и пътува назад във времето, за да се опита да спаси Лудия Шапкар.

  © Disney Enterprises, Inc.

 • 22 януари 19:25 часа

  Кунг-фу панда 3

  анимационна комедия, САЩ, 2016; Po среща неговия отдавна изгубил се баща Ли и двамата пътуват заедно до тайно панда светилище. Там те трябва да работят заедно, за да победят нов враг: свръхестествения злодей Кай, който става по-силен, крадейки от жизнената сила на други воини.

  © 2015 DreamWorks Animation, L.L.C. All rights reserved

 • 29 януари 21:00 часа

  Дедпул

  екшън - комедия, САЩ, 2016; Наемникът Уейд Уилсън (Райън Рейнолдс) се съгласява да участва в свръхсекретен експеримент, след като научава, че има рак в напреднал стадий. Когато процедурата му дава нови сили и обезобразено лице, той преоткрива себе си като анти герой, известен като Дедпул, и има за цел да отмъсти на виновниците.

  © 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation and TSG Entertainment Finance LLC. All rights reserved. MARVEL © 2016 MARVEL

 • 08 януари 21:00 часа

  Ex Machina:
  Бог от машината

  психотрилър - фентъзи, Великобритания, 2015; Калеб Смит, 26 годишен програмист е избран да участва в един странен и увлекателен експеримент, в който той трябва да си взаимодейства с първия в света истински изкуствен интелект, който се помещава в тялото на красиво момиче робот.

  © 2014 Universal City Studios Productions LLLP. All Rights Reserved.

 • от 10 януари ВСЕКИ ВТОРНИК,
  21:00 часа

  Златен живот ІІ

  трилър, Унгария, 2016; Семейство Миклоши живее охолен живот, който постига с поредица от измами. Когато бащата решава да започне на чисто, идилията е разрушена. Скоро всеки от семейството има различни идеи за бъдещето.

  © 2015 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Пакети

HBO & Cinemax + HBO GO

Месечна такса
с 2-годишен абонамент

4.99* лв./мес.

Месечна такса
с безсрочен абонамент

9.99* лв./мес.

HBO HBO 2 HBO 3 Cinemax Cinemax 2 HBO HD HBO 2 HD HBO 3 HD Cinemax Cinemax 2

Канали, налични само за интерактивна и кабелна телевизия

HBO + HBO GO

Месечна такса
с 2-годишен абонамент

3.99* лв./мес.

Месечна такса
с безсрочен абонамент

7.99* лв./мес.

HBO HBO 2 HBO 3 HBO HD HBO 2 HD HBO 3 HD

Канали, налични само за интерактивна и кабелна телевизия

Cinemax

Месечна такса
с 2-годишен абонамент

2.99* лв./мес.

Месечна такса
с безсрочен абонамент

5.99* лв./мес.

Cinemax Cinemax 2 Cinemax Cinemax 2

Канали, налични само за интерактивна и кабелна телевизия

 • Всички посочени цени са в лева с ДДС
 • Програмите HBO, HBO 1 и HBO 2, Cinemax, Cinemax 2 от пакетите HBO и HBO& Cinemax не са налични при предоставяне на телевизия посредством сателитна технология
 • Посочените месечни такси за допълнителните ТВ пакети HBO и HBO&Cinemax с 2-годишен абонамент се предоставят за нов 2-годишен срок на ползване при следните условия: (а) срокът на ползване на допълнителния пакет следва да съвпада със Срока на ползване на основния ТВ пакет, към който се активира; (б) ако абонатът има абонамент за Телевизия за Срок на ползване 2 години, абонатът може да активира допълнителния пакет/ ТВ приемник за нов срок на ползване от 2 години, който ще се прилага и за основния ТВ пакет.
 • Безсрочният абонамент за допълнителните пакети може да се прекъсне и възобнови по желание на абоната, без неустойка и без това да се отрази на срока на основния абонамент.
 • Допълнителните пакети не се предлагат самостоятелно, а само към нов или настоящ абонамент за телевизионна услуга.
 • Един абонамент за някой от пакетите e валиден за всички медийни центрове/ ТВ приемници в едно домакинство (до максимум 4 броя).
 • Посочените цени за пакети HBO и HBO & Cinemax са валидни единствено за следните пакети : ТВ Смарт, ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + ,ТВ Премиум, Двоен пакет Смарт 25 , Стандартен 50, Разширен 75, Разширен 25, Разширен + 100, Премиум, и следните тройни пакети: Мтел Микс Смарт 25, Мтел Микс Стандартен 50, Мтел Микс Разширен 75, Мтел Микс Разширен + 100, Мтел Микс Премиум 200, които се предлагат от 06.06.2016 г. За всички останали ТВ пакети са приложими следните цени: HBO- 7,90 лв./мес, HBO& Cinemax – 9,90 лв./мес с безсрочен абонамент.

Как да заявя пакет HBO & Cinemax

 • В Мтел магазин
 • С обаждане на безплатен номер 0800 20 011
 • През менюто на личния медиен център (за абонати на интерактивна телевизия)
 • В процеса на поръчка на услуга през mtel.bg

 


Как да активирам HBO GO

За да активираш НВО GO е необходимо да си абонат на цифрова или сателитна телевизия от Мтел, както и да имаш активен HBO или HBO+Cinemax пакет. Ако вече си абонат на телевизия от Мтел с активен НВО пакет, може да използваш HBO GO, като преминеш през следните стъпки:

 • Създай акаунт с потребителско име и парола в портала www.hbogo.bg;
 • Посочи оператор Мтел;
 • Въведи клиентския си номер, който можеш да получиш с обаждане на безплатен номер 0800 20 011.

Още допълнителни канали

 • Диема Xtra

  Diema Extra

  Съдържа Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD, Trace Sport Stars HD

  4.99 лв./мес.  Детайли

Вземи интернет и телевизия от Мтел. Виж пакетите и цените тук