Google Play директно в сметката ти в Мтел

Открий по-сигурния и по-удобен начин да плащане в Google Play. Сега можеш да се сдобиеш с най-вълнуващите игри и приложения, без да ти се налага да въвеждаш данни от кредитна карта. Всичко, което трябва да направиш е да регистрираш еднократно мобилния си номер. Спестяваш си време, а и нуждата от споделяне на картовата си информация.

За да се възползваш от услугата трябва да имаш регистрация в Google. Ако вече разполагаш с профил, ще видиш тази опция автоматично при влизане в Google Play Store. Услугата се предлага както за клиентите на Прима, така и с тези на договор към Мтел. Ако използваш предплатена услуга, цената на изтегленото приложение се приспада от наличния баланс в картата ти, а ако имаш договор – ще се добави към следващата ти месечна сметка.

6 причини да пазаруваш към сметката си в Мтел

  • Купуваш съдържание от Google Play и плащаш с месечната сметка
  • Избираш игри, Viber стикери, апликации, музика, списания и много други
  • Не споделяш банкови данни в интернет
  • Пазаруваш на стойност до 50 лв. всеки месец и до 25 лв. на единична покупка
  • За клиенти както с договор, така и с предплатена карта Прима
  • Достъпна за клиенти с устройства AndroidTM

Google Play e мястото, където можеш да персонализираш своето Android устройство точно за собствените си нужди. Инсталирай както игри, така и приложения за работа, пътувания, спорт, навигации и много други. Всичко, което трябва да направиш е да влезеш в Google Play Store. А сега, с помощта на Мтел, можеш да превърнеш това в истински удобно, бързо и приятно преживяване.