Angry Birds Match
Angry Birds Match

Вземи 100 бонус джема от Angry Birds Match като избереш Мтел за плащанията в Google Play.

Искаш да играеш най-новия Angry Birds Match със 100 безплатни джема? За да играеш, само трябва да избереш „Използване на таксуването от Мтел“ за бъдещите ти покупки в Google Play Store. Можеш да го направиш в няколко лесни стъпки:

  1. Кликни тук от мобилния си телефон с операционна система Android.
  2. Автоматично ще се отвори прозорец с промо-код, чрез който получаваш 100 безплатни джема за играта.
  3. Кликни на „Осребри“ и следвай стъпките за активация, за да избереш да плащаш бъдещите ти покупки от Google Play Store с месечната сметка към Мтел.
Angry Birds Match

Условия на кампанията

 

Условия на кампания „Вземи 100 безплатни джема за новия Angry Birds от Google Play Store с Мтел“

Срок на провеждане: 02.10 – 31.12.2017. Като участници в кампанията могат да се включат дееспособни физически лица, които са абонати по договор с Мобилтел ЕАД или потребители на предплатена услуга Прима, отговарят на Условията на Google за промоционално съдържание и Условията на Google Play (в това число на посочените там възрастови ограничения), ползват мобилни телефони с операционна система Android и не са отказали получаване на маркетингови съобщения от Мобилтел ЕАД. Участниците, които са получили промоционален URL адрес чрез SMS от Мобилтел ЕАД, влезли са в него и са избрали начин на плащане „Плащане чрез Мтел“ („Таксуване от оператор“) получават безплатно 100 джема в играта Angry Birds Match в Google Play на стойност 19.99 лв. В рамките на срока на кампанията един абонат/потребител може да получи бонуса от 100 джема само веднъж. Кампанията е валидна само в България. За повече информация вижте Условията на Google за промоционално съдържание и Условията на Google Play. Кампанията се организира от Google Inc. с адрес 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View California 94043, САЩ със съдействието на Мобилтел ЕАД.

Google Play директно в сметката ти в Мтел

Открий по-сигурния и по-удобен начин за плащане в Google Play. Сега можеш да се сдобиеш с най-вълнуващите игри и приложения, без да ти се налага да въвеждаш данни от кредитна карта. Всичко, което трябва да направиш е да регистрираш еднократно мобилния си номер. Спестяваш си време, а и нуждата от споделяне на картовата си информация.

За да се възползваш от услугата трябва да имаш регистрация в Google. Ако вече разполагаш с профил, ще видиш тази опция автоматично при влизане в Google Play Store. Услугата се предлага както за клиентите на Прима, така и с тези на договор към Мтел. Ако използваш предплатена услуга, цената на изтегленото приложение се приспада от наличния баланс в картата ти, а ако имаш договор – ще се добави към следващата ти месечна сметка.

7 причини да пазаруваш към сметката си в Мтел

  • Купуваш съдържание от Google Play и плащаш с месечната сметка
  • Избираш игри, апликации, музика, списания и много други
  • Купуваш Viber стикери от Viber Sticker маркет
  • Не споделяш банкови данни в интернет
  • Пазаруваш на стойност до 50 лв. всеки месец и до 25 лв. на единична покупка
  • За клиенти както с договор, така и с предплатена карта Прима
  • Достъпна за клиенти с устройства AndroidTM

Google Play e мястото, където можеш да персонализираш своето Android устройство точно за собствените си нужди. Инсталирай както игри, така и приложения за работа, пътувания, спорт, навигации и много други. Всичко, което трябва да направиш е да влезеш в Google Play Store. А сега, с помощта на Мтел, можеш да превърнеш това в истински удобно, бързо и приятно преживяване.

Виж пълните условия